Gratis vlucht boven uw bedrijf

Beste bedrijfsleider,

‘ Wat zou u ervan zeggen als wij u gratis en vrijblijvend meenamen voor een vlucht boven uw bedrijf – met beide voeten veilig op de grond en een videobril op uw neus?

Wij maken gebruik van de modernste drone-technologie om luchtfoto’s en videobeelden te maken. Als u dat wil, komen we vrijblijvend bij jou langs voor een luchtfoto-vlucht boven uw bedrijf. Ondertussen geniet u vanuit een stoel – met een videobril op uw neus – van het uitzicht, zoals u het nooit tevoren zag. Tijdens de vlucht nemen wij foto’s. Eens terug met beide voeten aan de grond, bekijken we de gemaakte luchtfoto’s, en als u het wil, dan mag u ze van ons voor een aantrekkelijk prijsje kopen. De vlucht, die heeft u ondertussen genoten. Die ervaring neemt niemand jou meer af!
Wij zijn ervan overtuigd dat u heel aangenaam verrast zal zijn met de ervaring en de luchtfoto’s. Daarom zijn wij bereid deze gratis voor u te komen maken.
Mocht u niet helemaal overtuigd zijn van de foto’s, dan moet u ze niet kopen.
Dus … mogen wij van uw bedrijf een luchtfoto-reportage maken?
Vul het formulier in en druk op de verzendknop!

Kostprijs

Als u beslist om één of meerdere foto’s te nemen dan is de basis-kostprijs 100 euro voor 1 foto. 150 euro voor 2 foto’s en 200 euro voor alle foto’s exclusief BTW. Ongeveer 30 à 40 stuks vanuit verschillende invalshoeken en hoogten. Er is een limiet aan de tijd die we voor deze basisprijs kunnen besteden. Eens over het uur, komt er 50 euro per half uur bij. Verplaatsingskost kan er ook bij komen, maar we trachten altijd de prijs zo scherp mogelijk te houden. We willen immers dat u onze diensten zo waardeert, dat u ze bij uw kennissen aanbeveelt.

Waarvoor kan u onze luchtfoto’s gebruiken?

• Op uw website of Facebook pagina
• Voor vertoning op beurzen of in de wachtzaal
• Op het bureaublad van uw PC’s
Geframed aan de muur van uw receptie, bureau of bij u thuis
• Voor het ontwerp van drukwerk dat u volgende keer laat maken

Met onze luchtfoto’s komt u fris en innovatief uit de hoek!

Ik wens een gratis luchtfoto-sessie aan te vragen

  1. Loading ...

Na ontvangst van uw aanvraag houden we u op de hoogte van onze planning. Wij zijn ook afhankelijk van het weer. Zodra we kunnen vliegen, bellen we u op om te vragen of het past dat we langskomen!

Nota :
Deze actie is gericht aan bedrijven. Wij behouden ons het recht voor om niet in te gaan op een uitnodiging voor het maken van een gratis luchtfoto-sessie.
Wij rekenen enkel de gemaakte luchtfoto’s aan. Het “meevliegen” met een videobril wordt gratis aangeboden, en kan door omstandigheden soms wegvallen. Zoals, wanneer de zaakvoerder niet aanwezig is op het moment van de luchtfoto-opnames.