Diensten

Videoproductiehuizen

Bij ons is elke take zoals u wil. Een steady cam, een dolly of crane shots. Met dat verschil dat onze dolly niet beperkt is tot de rails. Wij kunnen over water gaan. Wij zijn niet gelimiteerd tot de maximale hoogte van een crane.

Wij kunnen op accuraat verzoek filmen. Elke shot kan vanuit elk gewenst perspectief uitgevoerd worden. Een personage achtervolgen vanuit elke invalshoek – wandelend, lopend, fietsend, te paard, op een Vespa of in een cabrio. Houd rekening met een maximale snelheid van 40 à 50 km/u. De gebruikte camera is een GH2 van Panasonic. Deze geeft professioneel kwaliteit output en door onze geavanceerde stabilisatie technologie, is het resulterende beeldmateriaal adembenemend stabiel en scherp. De roughs lenen zich uitstekend voor nabewerking, zoals color grading. Laat het ons even weten, als u benieuwd bent naar wat wij voor uw productie kunnen betekenen. Wij komen wij graag eens langs bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie.

Steden en gemeenten

Bij ons is elke take zoals u wil. Een steady cam, een dolly of crane shots. Met dat verschil dat onze dolly niet beperkt is tot de rails. Wij kunnen over water gaan. Wij zijn niet gelimiteerd tot de maximale hoogte van een crane. Wij kunnen op accuraat verzoek filmen. Elke shot kan vanuit elk gewenst perspectief uitgevoerd worden. Een personage achtervolgen vanuit elke invalshoek – wandelend, lopend, fietsend, te paard, op een Vespa of in een cabrio.

Houd rekening met een maximale snelheid van 40 à 50 km/u. De gebruikte camera is een GH2 van Panasonic. Deze geeft professioneel kwaliteit output en door onze geavanceerde stabilisatie technologie, is het resulterende beeldmateriaal adembenemend stabiel en scherp. De roughs lenen zich uitstekend voor nabewerking, zoals color grading. Laat het ons even weten, als u benieuwd bent naar wat wij voor uw productie kunnen betekenen. Wij komen wij graag eens langs bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie.