Online video – een Must

Mensen zijn al sinds 65 jaar aan hun televisiescherm gekluisterd. De komst van online video heeft een vergelijkbaar dramatische impact. YouTube is de tweede grootste zoekmachine geworden na Google! Online video is de nieuwste trend in media en alleen de meest vooruitstrevende bedrijven hebben de voordelen ervan begrepen en maken er gebruik van. Online video creëert een veel persoonlijkere interactie tussen een bedrijf en zijn klanten.

Het gebruik van beeld en geluid is een zeer effectieve manier om iemands aandacht te trekken. In de snelle wereld waarin we leven, is het voor de meesten veel efficiënter om op een videolink te klikken, dan het is om een pagina met tekst te lezen. Mensen willen informatie die vlot en ongedwongen gebracht wordt. Er zijn verschillende benaderingen waarop online video in het voordeel van een bedrijf kan worden gebruikt.

Een product of dienst kan helder en in detail omschreven worden.

Een verwelkomingsbericht op de homepage van uw website kan een bezoeker veel beter engageren dan een tekst zonder meer.

Online advertenties hebben bewezen heel doeltreffend te zijn wanneer het komt op het aantrekken van nieuwe klanten of bezoekers.

Een vacature op deze innoverende manier verspreiden. Sociale media zijn verzot op dit soort berichten. De kans dat uw videobericht honderden, zelfs vele duizenden keer gezien zal worden is heel reëel. En dat allemaal zonder bijkomende investeringen!

Mond tot mond verspreiding van video’s, via email, Facebook, Twitter, … is een zeer belangrijke methode voor verspreiding van naamsbekendheid.