Voor wie

Videoproductiehuizen

Bij ons is elke take een steady cam, dolly of crane shots. Met het verschil dat onze dolly niet beperkt is tot rails of de maximale hoogte van een crane. Water of onbegaanbaar terrein vormen geen obstakel.

Geen team van mensen die alle toestellen klaar zetten en afregelen. Bespreek met ons wat en hoe u het juist wil, en wij doen de rest. Tijdens het draaien kijkt u toe en stuurt bij waar nodig. U ziet de gemaakte opnames real time op een monitor. Zo simpel is het. Echt waar.

Wij kunnen zowel door als over een gebouw vliegen. En vooral, er is geen setup tijd nodig. Elke take wordt acuraat vanuit elk gewenst perspectief gemaakt. Een personage achtervolgen vanuit gelijk welke invalshoek – wandelend, lopend, fietsend – te paard, op een Vespa of in een cabrio. Houd rekening met een maximale snelheid van 40 à 45 km/u.

De gebruikte camera is een GH2 van Panasonic. Deze geeft professioneel kwaliteit footage en door onze geavanceerde stabilisatie technologie, is het resulterende beeldmateriaal adembenemend stabiel en scherp. The roughs lenen zich uitstekend voor nabewerking, zoals color grading.

Laat het ons even weten, als u benieuwd bent naar wat wij voor uw productie kunnen betekenen. Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en demonstratie.