Industrie en drones

Onze drones, ook wel UAV’s genaamd, worden ingezet voor inspectie van moeilijk bereikbare, of hoge risico plaatsen. We kunnen industriële installaties zeer gedetailleerd fotograferen (24Mp) of filmen (1920×1080-p50). Onze camera kan inzoomen zodat een veilige afstand tot het object steeds gerespecteerd blijft, zonder in te boeten aan detail!

Onze UAV’s (Unmanned Aerial Vehicles of onbemande vliegtuigen) zijn voorzien van een GPS-failsafe systeem dat ervoor zorgt dat het toestel autonoom terugkeert naar de plaats waar het opsteeg. Zelfs bij verlies van communicatie met de stuurinrichting.
Ook andere veiligheidsmarges kunnen worden geïntegreerd in onze drones. Via telemetrie weten wij de actuele omgevingstemperatuur van het gebied waarin onze drone zicht begeeft, alsook de hoogte, GPS coördinaten en tal van andere parameters die van belang zijn om een opdracht met de nodige zorg uit te kunnen voeren.

Een andere mogelijkheid is om de drone een voorgeprogrammeerd aantal coördinaten te laten aanvliegen. Dit passen we toe in cartografie en voor het verzamelen van gevel aanzichten voor 3D-rendering van gebouwen of andere sites. De vliegroute-coördinaten en hoogte worden ingegeven met een google maps applicatie via aanraakscherm.

Het grote voordeel hiervan is dat we gespreid over de tijd, steeds opnieuw dezelfde standpunten kunnen innemen. Vooral handig voor vorderingsstaten van bouwwerven en installaties.

Tijdens het ontwikkelen van de vele eigen systemen die we hebben, bouwden we jarenlange technische ervaring en know how op. Door samenwerkingsprojecten met de industrie vertaalt onze kennis zich in revolutionaire toepassingen. We brengen het beste van beide werelden samen in een drone. Hiermee worden tal van nieuwe mogelijkheden gecreëerd.

Wellicht zijn er binnen de muren van uw bedrijf of fabriek, tal van zaken waarmee we u het leven eenvoudiger, veiliger en efficiënter kunnen maken. Geef ons een seintje via onderstaand contactformulier of bel ons nu op +32(0)479 646 454. Wij komen u graag persoonlijk meer vertellen over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

[insert_ajaxcontact id=837]