Steden en gemeenten

[dropshadowbox align=”right” effect=”Lifted” width=”585px” height=”315px” background_color=”#392501″ border_width=”2″ border_color=”#dddddd” ]


[/dropshadowbox]

Als wij 5 tot 10 mooie plaatsen die uw gemeente rijk is, op onze uniek wijze in beeld brengen, dan zal elke inwoner verbaast staan kijken naar die beelden. Al is de kijker nog zo vertrouwd met de locaties, toch zal er met bewondering naar gekeken worden.

Laat deze montage op een scherm aan de bevolkingsbalie afspelen. Er is geen betere video dat uw inwoner had willen zien. En plots “vliegt” zijn wachttijd voorbij !
De video wordt ook best op een opvallende plaats op de website geplaatst. Liefst de thuispagina. Met een facebook of twitter link erbij, zal deze video voor mond tot mond reclame zorgen, iets wat altijd leuk meegenomen is !

Foto’s leveren origineel beeldmateriaal op voor drukwerk en om de website te verfraaien. Vooral komen onze hoge resolutie foto’s (24Mp) tot hun recht op groot formaat afdrukken aan de muren van het gemeentehuis.

Laat het ons even weten, als u benieuwd bent naar wat wij voor uw stad of gemeente kunnen betekenen. Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en demonstratie.